Bloggen får nytt liv och en inspiratös

Här har det inte hänt mycket, beroende på att jag använt mig mest av facebook som informationskanal tidigare. Nu tänkte jag skaka liv i bloggen och vad passar inte bättre än att presentera HellaBella Designs första inspiratös!

Jag lämnar ordet och bilden till Zarah! :)

Hon har skapat en jätteläcker LO med stämplarna:

- Svala stor
- Svala liten
- Splatter
- Krackelerad bgr.Jag är Zarah – på internet går jag dock oftast under det tungvrickande namnet “zarischka”.
Smålänning av födsel, men icke av ohejdad vana. Bor nu i Skåne med min bäste vän/mycket långvariga förälskelse – dvs min make (urinvånare) – och två högt älskade knasbollar till katter samt ett styck mycket litet pysselrum.

Till vardags är jag kort-koordinator på Inzpira Magazine, något som är oerhört roligt, svårt, utmanande och spännande. På fritiden har jag förmånen att göra ungefär samma sak, men utan schema.

Eftersom jag är väldigt förtjust i att leka med färger och stämplar (min vän Emmy och jag har räknat ut att jag inte är mönsterpapperkompatibel! Jag gör mitt bästa för att överkomma problemet, men just nu är det ju så mycket ROLIGARE med stämplar, fäger, stenciler och blandat plock.) så blev jag superglad när Hella undrade om jag ville designa lite med hennes stämplar... OM jag ville? Några av mina favoritstämplar kommer från HellaBella Design och jag hade bespetsat mig på fler.
"SÅKLART!" sa jag - så här har ni mig.

Hoppas jag kan inspirera!
/Zarah

Kommentarer
Postat av: Emmy

Underbar lo!!!!!

Älskar färgerna, stämplarna å kissen!!

Å du är visst mönsterpappers kompatibel, men älskar dina färglekar!!!

2012-04-04 @ 15:01:21
URL: http://emmybloggen.blogg.se/
Postat av: Alex

WOW! Vilken layout!!! Helt fantastisk! ♥

Kan inte tänka mig någon som passar bättre för det här uppdraget än Zarah. Grattis tjejen! Och stort grattis till HellaBella Design som har fått dig!

2012-04-04 @ 23:50:54
URL: http://colorsofalex.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0